Hastanemizde Hacamat ve Akapuntur

Akupunktur ve Hacamat polikliniği hizmette

Anne, bebek, engelli dostu ve yalın hastane unvanlarına sahip İnegöl Devlet Hastanesinde Bursa´da bir ilke imza atıldı. Akupunktur ve Hacamat polikliniği hizmete açıldı.

Açılışa Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, Hastane CEO´su Dr. Hayrettin Göçmen, hastane görevlileri ile sağlık çalışanları katıldı.

AKUPUNKTUR VE HACAMAT

Akupunktur ve hacamat polikliniğini de hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Göçmen, “Alternatif tıp hizmetleri günümüzde artık daha fazla kullanılmaya başlanıyor. Maalesef bunun resmi olarak, eğitimli olarak verilecek merkezlerin sayısı oldukça az. Bu eksikliği gidermek açısından bir adım attık. Bu konuda eğitim almış olan Fizik Tedavi Uzmanımız Hüseyin Avni Çöl´ün gözetimi altında Bursa´da ilk defa ruhsatlandırılan hacamat ve akupunktur polikliniğimizde hizmete başlıyoruz.” İfadelerini kullandı.

50 LİRA ÜCRETİ VAR

Hacamat hizmetinin GSS içerisine şu ana kadar alınmamasından dolayı sembolik olarak muayene ücretinin 50 lira olarak bir süre alınacağını da sözlerine ekledi.

UNVAN ÜSTÜNE UNVAN

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin´de, “Bundan iki yıl önce hastanemizi kazandırmıştık. İnegöl çok büyük bir merkez. Bu merkezde yaşayan insanların hizmeti en kaliteli şekilde alması lazım. Çok şükür bu imkanı hep beraber yakaladık. Hastanemizin fiziki imkanları olabildiğince geniş. Bu imkanları daha sonra nasıl değerlendirebiliriz, nasıl başka hizmetleri hastanemize getiririzin hesabını yapıyoruz. Çalışmalarımız sürüyor. İnegöl´de kanser tedavisi gören hastaların ayağına hizmeti getirmiştik. Anne, bebek ve engelli dostu hastanemiz var. Türkiye´nin en büyük palyatif yoğun bakım ünitemiz var.” dedi.

YANIK VE KESİK ÜNİTESİ

Yanık ve kesik ile ilgili üniteyi kazandırmak için çalışmaların sürdüğünün altını çizen Şahin, çalışmaların kararlılıkla devam ettiğini, referandumun ardından kazandırılmasının hedeflendiğini söyledi.