Özellikli Sağlık Hizmetlerimiz

ÖZELLİKLİ SAĞLIK HİZMETLERİ

1-AYAKTAN KEMOTERAPİ TEDAVİSİ: Hastanemizdeki ayaktan kemoterapi tedavi işlemleri onkoloji doktoru tarafından yapılmaktadır. Hastaların bu tedaviyi alabilmeleri için öncelikle onkoloji polikliniğine müracaat etmeleri gerekmektedir. Ayaktan kemoterapi ünitesinde aynı anda 14 hastaya kemoterapi verilmektedir.

2-DİYALİZ ÜNİTESİ: Diyaliz ünitesinde gün içerisinde aynı anda 12 hastaya diyaliz işlemi yapılmaktadır. 1 gün içinde 3 seanslık program düzenlenmektedir.

1. seans: 08;00 - 12;00

2. seans: 13;00 - 16;30

3. seans: 17;00 - 21;30

Hastaların bu hizmete ulaşımını hastane servisiyle karşılanmaktadır.

3-AKUPUNTUR VE HACAMAT: Fizik tedavi ve rehabilitasyon uzman hekimi tarafından bu işlemler yapılmaktadır. Hastalarımızın bu tedavileri alabilmeleri için fizik tedavi ve rehabilitasyon polikliniğine müracaat etmeleri gerekmektedir.

4-YOĞUN BAKIM: Hastanemizde 2. basamak genel yoğun bakım ünitesi 5 yatakla, 3.basamak genel yoğun bakım ünitesi 27 yatakla, 1.basamak yenidoğan yoğun bakım ünitesi 10 yatakla hizmet vermektedir.